Pyhimyksen juhlakonsertti siirtyy Helsingin jäähalliin

Uusi konserttipäivä on lauantai 10.9.2022.

11.04.2022

Pyhimyksen Helsinki-hallin (ex-Hartwall-areena) konsertti siirretään Helsingin jäähalliin. Uusi konserttipäivä on lauantai 10.9.2022.

Jäähallin konsertissa on luvassa sama Helsinki-halliin suunniteltu ja Pyhimyksen 20-vuotista artistiuraa läpileikkaava Pyhimys isona -show, jonka aikana lavalla nähdään Pyhimyksen lisäksi niin tuttuja hahmoja kuin lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

”Kävimme keikkapaikkaa etsiessä läpi kaikki mahdollisuudet ja mahdottomuudetkin. Lopulta Helsingin jäähalli osoittautui tilan ja aikataulun osalta parhaaksi vaihtoehdoksi. Olen iloinen, että pystymme siellä järjestämään konsertin olennaisilta osin sellaisena kuin se oli suunniteltukin”, Pyhimys kommentoi ja kiittää lipunostaneita kärsivällisyydestä.

Kaikki liput vaihdetaan Ticketmasterin toimesta uusiin. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Korvaavat liput lähetetään asiakkaille heinäkuun loppuun mennessä automaattisesti, tämä ei siis vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä.

Siirron myötä konsertti on loppuunmyyty.

Lisää luettavaa