Pyhimys haastaa tekemään lisää Teemu Selänne -videoita – ”Pitäiskö kokeilla voiko meijät kaikki haastaa oikeuteen, jos näitä tulee vaikka tuhat?”

Mitähän Saku Koivulle kuuluu?

Markus Paajala

Päivitys 28.01.2017: jutussa mainittu Youtube-video on poistettu.
Päivitys 28.01.2017 19.55: jutussa mainittu Pyhimyksen Instagram-video on myös poistettu. Aiheeseen olennaisesti liittyviä #Teemuhaaste-videoita voit katsoa täältä.

Mikäli olet sattunut seuraamaan eri medioita, niin Teemu Selänne ei ole nauttinut hänestä tehdystä parodiasta. Mikäli et tiedä mistä on kyse, niin allaolevan videon katsomalla se valkenee. Teksti jatkuu videon alla.

Video on julkaistu 24.1. ja tilin ylläpitäjän perusteella ensimmäinen yhteydenotto aiheen tiimoilta tuli jo samana päivänä. Nyt jälkeenpäin video on vaadittu poistaa ja ilmeisesti on ainakin uhattu oikeustoimilla.

Pianisti Iiro Rantala kommentoi twitterissä näin: ”KANSALAISET. Teemu Selänteestä ei saa vitsailla. Muuten hänen ASIANHOITAJANSA ottavat asian hoitaakseen ja joudutte linnaan. Muistakaa tämä!”

Nyt myös Pyhimys tarttui aiheeseen ja haastaa kaikkia tekemään oman Teemu-videon. Pyhimyksellä on Instagramissa yli 13000 seuraajaa ja tähän mennessä videota on katsottu jo yli 13000 kertaa. Katso video alta. Sen alta löytyy myös räppäri Kalle Kinoksen terveiset. Rumban juoruosasto jää seuraamaan mahdollisia juonenkäänteitä.

??? shoutouts go: @mirolaiho @mariuslaiho ?

Video, jonka kallekinosmusic (@kallekinosmusic) julkaisi