Pyhimys julkaisi vuoden toistaiseksi myydyimmän albumin – seuraava konserttispektaakkeli Tampereella

Neljä vuodenaikaa: Kevät järjestetään Tampere-talossa.

Sami Turunen

Pyhimys julkaisi alkuvuodesta Tapa poika -albuminsa, joka on ollut ilmestymisestään saakka Suomen virallisella albumilistalla. Tähän mennessä listaviikkoja on kertynyt 38, ja Tapa poika on ollut koko sen ajan top 20 -joukossa.

Listoja ja tilastoja hallinnoivan Musiikkituottajat – IFPI -yhdistyksen mukaan Tapa poika on toistaiseksi vuoden myydyin albumi. Samoin levyltä lohkaistu single Jättiläinen on myydyin single. Levystä on luvassa 12.12. ilmestyvä platinapainos vinyylinä.

Pyhimys jatkaa myös Neljä vuodenaikaa -konserttiensa sarjaa. Kiertue alkoi Helsingin Kulttuuritalolta loppuunmyydyillä Syksy-konserteilla. Vauhdilla loppuunmyyty Talvi-konsertti järjestetään helmikuussa Jyväskylässä.

Seuraavaksi vuorossa on Neljä vuodenaikaa: Kevät, ja se konsertti järjestetään Tampere-talossa 19.4. Liput maksavat 45 euroa ja niiden myynti alkaa Lippupisteessä maanantaina 26.11. kello 9. Konsertin Facebook-sivulle tästä.

”Itse pitkästyn helposti konserteissa ja haluan kehittää keikkakokemusta mielenkiintoisemmaksi ja yllätyksellisemmäksi, sen sijaan, että panostaisin pelkkään määrälliseen isouteen. En halua paljastaa liikaa etukäteen, mutta todella ainutkertainen parin tunnin konsertti on luvassa”, Pyhimys sanoo.