Pyhimys myy areenoita loppuun kovalla tahdilla – Kulttuuritalolle lisäkeikka

Pyhimyksellä menee lujaa.

17.08.2018

Nopeasti loppuunmyynyt Pyhimyksen ”Neljä vuodenaikaa: Syksy” -konsertti Helsingin Kulttuuritalolla saa lisäkeikan perjantaina 12.10.2018. Runsaiden kyselyiden vuoksi tapahtuma on sallittu myös alle 18-vuotiaille. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä tiistaina 21. elokuuta klo 9.00.

Suomen suosituimpien artistien joukkoon nousseen pitkän linjan räppäri Pyhimyksen helmikuussa julkaistu Tapa poika -albumi on ollut kuluneen vuoden puhutuimpia julkaisuita. Jo viime marraskuussa järjestetty levyn ennakkokuuntelukeikka Valkoisessa Salissa möi loppuun alle minuutissa. Nopeassa ajassa platinaa myyneen albumin jokainen kappale ylsi Spotifyn Suomen TOP50-listalle ja kevään loppuunmyyty levynjulkaisukiertue sisälsi mm. peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastialla.

Lokakuussa artisti nähdään ensimmäistä kertaa omilla keikoillaan Kulttuuritalon lavalla.

”Kevään ja kesän perinteisemmän kiertueen jälkeen halusin järjestää jotain spessua, tai no, ainakin jotain kummallista. Siksi Kulttuuritalon tapahtuma on syksyn ainoa ja samalla vuoden viimeinen live-esiintymiseni, johon pyrin roudaamaan aikaisempaa enemmän musiikki- ja esiintyjäihmisiä mukaan. Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa”, Pyhimys summaa.

Lisää luettavaa