”Pyydän anteeksi, jos olen innostanut ketään käyttämään huumeita” – Suomessa kannabisvarastojaan esitellyt räppäri pahoillaan

Juicy J avoimena.

28.12.2019

Alunperin Three 6 Mafiasta pinnalle noussut Juicy J on pahoillaan. Silloin tällöin huumeita rivakkaan tahtiin musiikissaan käsittelevä räppäri on ilmeisen harmissaan mahdollisesta negatiivisesta roolimalliudesta.

”Pyydän anteeksi, jos olen innostanut ketään käyttämään huumeita”, räppäri julistaa nyt Twitterissä. Räppäri ei avaa twiittausta sen enempää. Samoihin aikoihin räppäri on twiittaillut muutakin syvällistä, kuten sitä miten ei mennyt strippiklubille vip-sisäänpääsyn kautta, vaan jonotti tavallisten kuolevaisten tapaan.

Viime vuoden elokuussa Iltalehti raportoi, kuinka Juicy J esitteli kannabisvarastojaan sosiaalisessa mediassa. Asia ei ilmeisesti johtanut mihinkään, ainakaan Juicy J:n osalta.

Juicy J on varsin ahkera räppäri. Hän on tehnyt rap-musiikin kehityksen kannalta hyvin merkittävän uran Three Six Mafian jäsenenä ja julkaissut rutkasti soolomateriaalia. Katso räppärin twiittaukset alta.


Lisää luettavaa