”Queens of the Stone Agen keikalla saa tehdä mitä haluaa” – Josh Homme kyllästyi aidattuun vip-karsinaan ja vaati järjestyksenvalvojia päästämään kaikki sisään

Josh Homme yhtyeineen esiintyi Espanjassa.

Oli aivan tavallinen ilta Madridissa, kun Queens of the Stone Age aloitti keikkansa Mad Cool -festivaaleilla. Queens of the Stone Agen lavan lähettyvillä oli vip-tila ja syystä tai toisesta vip-tila närkästytti yhtyeen nokkahenkilöä Josh Hommea.

Josh Homme teki sitä minkä on osannut aina, eli otti homman haltuun. Yhtye keskeytti keikkansa ja Homme ilmoitti, että keikka ei jatku ennen kuin kaikki halukkaat ovat päässeet tähän ”exclusive-tilaan” nauttimaan (tai kärsimään) elämästään. Homme kertoi järjestyksenvalvojille, että joko se on hän tai he, joka päästää yleisön suljettuun tilaan sisään. Joka tapauksessa asia oli rokkarin mukaan niin, että järjestyksenvalvojat työskentelevät hänelle.

Lopulta tapahtui niin kuin Homme tahtoi ja keikka jatkui. Myöhemmin NME:n tietojen mukaan Homme paljasti syyn käytökselleen. Rokkari tahtoi antaa illan, jota ei voi unohtaa ja ei lähtisi ennen kuin kaikilla on ollut elämänsä paras ilta.

Rumban havaintojen mukaan keikka on jo päättynyt, joten kaikilla oli elämänsä paras ilta. Mikäli sinulla ei ollut, niin voit kuunnella kappaleen verran tuoretta Queens of the Stone Agea alta. Kuunneltuasi biisin, löydät jutun alta lisää ”Josh Homme hoitaa homman” -osaston juttuja.