R. Kellyn tytär kutsuu isäänsä hirviöksi – Lady Gaga poisti yhteiskappaleen suoratoistopalveluista

Lady Gaga teki Do what you want -yhteiskappaleen R. Kellyn kanssa.

13.01.2019

Kuten aiemmin tällä viikolla kerroimme, R. Kellyä syytetään lukuisista seksuaalirikoksista. Asiat ovat olleet läsnä koko R. Kellyn uran ajan, mutta kertaakaan laulaja ei ole saanut minkäänlaista tuomiota. Osa tapauksista on sovittu oikeussalin ulkopuolella.

Syytökset nosti tällä kertaa pintaan kuusiosainen Surviving R.Kelly -dokumentti, joka esitettiin Yhdysvalloissa Lifetime-kanavalla hiljattain. Dokumentissa R. Kellyn väitetyt uhrit, tämän lähipiiri ja viranomaiset kertoivat omista kokemuksistaan. Dokumentissa kuultiin myös muun muassa Chance the Rapperia ja John Legendia, joista ensin mainittu luonnehti suorasanaisesti yhteistyön R.Kellyn kanssa olleen virhe.

Nyt myös Lady Gaga ja Phoenix ovat pyytäneet anteeksi yhteistyötään R. Kellyn kanssa. Tiettävästi Gagaa oli pyydetty mukaan dokumentille, mutta hän ei siihen lähtenyt. Myöskään R. Kellyn kanssa yhteistyötä tehnyttä Jay-Z:ta ei dokumentilla nähty, eikä hän ole vielä asiaa kommentoinut.

Kaikista kovaäänisin ulostulo tähän mennessä on tullut R. Kellyn omalta tyttäreltä Buku Abilta, joka on Instagram-storyssaan kutsunut isäänsä hirviöksi. Buku Abi ei ole halunnut sen enempää kommentoida asiaa, koska katsoo sen olevan paras ratkaisu hänelle itselleen.

R. Kelly on asianajansa välityksellä kiistänyt kaikki syytökset. Erinäisten videon mukaan syytökset eivät paljoa paina, vaan R. Kelly on jatkanut keikkailua normaaliin tapaan.

Lisää luettavaa