Radio Helsingin syksyssä muutoksia ja vanhaa – musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen palkittiin Industry Awards -gaalassa

Olet yhä ystävien seurassa.

03.10.2022

Radio Helsingin syyskaudella kuullaan uutuusohjelmia – ja luotetaan myös vanhaan.

Setumo Bodibe ja Hassan Maikal palasivat kanavan taajuudelle 28. syyskuuta. Setumo ja Hassan pohtivat ajankohtaisia ilmiöitä sekä omakohtaisesta että laajemmasta näkökulmasta keskiviikkoisin klo 13–16.

Musiikkipodcastina alkanut Musamusa uudistuu puolestaan kaksituntiseksi musiikkiohjelmaksi. Ohjelma alkaa 6. päivä lokakuuta uudella ohjelmapaikalla torstaisin klo 18–20. Rosanna Mantila ja Roosa ”Mandéloz” Mantila tekevät yhä musiikkijournalismia kiinnostavista ilmiöistä, mutta nyt keskustelun lomassa kuullaan myös musiikkia aiheen tiimoilta.

Syksyn muita uutuusohjelmia ovat muun muassa Poupée de son ja Keikkahommia. Tatiana Järvenpää esittelee Poupée de son -ohjelmassaan ajankohtaista ranskalaista musiikkia. Keikkahommia on pitkän linjan musiikkitoimittaja Jukka Hätisen ohjelma, joka kokoaa kunkin viikon menovinkit, keikkauutiset ja tapahtumatärpit yhden otsikon alle. Hätinen tunnettiin myös Rumban päätoimittajana.

Viikonloppuna Radio Helsinki sai myös tunnustusta osakseen. Kanavan musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen palkittiin Music x Media -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä Industry Awards -gaalassa Vuoden musiikkipäällikkönä. Pulkkinen kuratoi tärkeimmät uutuuskappaleet ja mielenkiintoisimmat artistitulokkaat nimeään kantavassa ohjelmassaan perjantaisin klo 11–13.

Myös vanhat toimittajat jatkavat, ja ääneen pääsevät syksyn aikana niin Njassa, Laura Friman, Irene Kostas ja Kristiina Männikkö, Lasse Kurki ja Matti Niveksen, Teppo Mäkysen ja Ville Herralan toimittama klassikko-ohjelma Jazz kiinnostaa.

Radio Helsingin taajuudet ovat Helsingissä 89,7, Turussa 89,3, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9 MHz. Nettiradio kuuluu suorana ympäri maailman ja valtaosa ohjelmista on kuunneltavissa myös jälkikäteen on-demandina.

Lisää luettavaa