Rähinältä todella yllättävä aluevaltaus: e-urheilujoukkue

Saunabois on nyt Rähinä eGamestars.

Rähinä Records on lähtenyt mukaan maailmalta jo tuttuun toimintaan, eli e-urheilun maailmaan. Rähinä ja pelialusta eGameStars ovat solmineet sopimuksen yhdessä Playerunknowns Battlegrounds -joukkue Saunaboisin kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhteistyön myötä joukkue tunnetaan jatkossa nimellä Rähinä eGamestars. Kyseessä on Teemu ”Teme” Kokon, Miska ”Mise” Malkamäen, Juho ”Jupezik” Lipposen ja Joona ”Nookie” Närväsen muodostama joukkue, jonka kapteenina toimii Kokko ja managerina Saul “Saukki” Klemola.

Joukkue oli viime vuonna PUBG Global Championship -turnauksen parhaiten menestynyt täysin suomalainen joukkue. Tuolloin vielä Saunabois-nimellä tunnettu joukkue oli turnauksen 26.

Rähinä eGamestars debytoi tänä viikonloppuna Tampereen LanTrek-tapahtumassa, jossa joukkue myös lanseerattiin.

Kyseessä on Rähinälle melkoinen harppaus, Suomessa vastaavaa ei ole musiikin saralla sattunut, joten tapausta voi pitää varsin yllättävänä.

Maailmalla muusikot ovat jo olleet mukana musiikkibisneksessä. Esimerkiksi maailman striimatuin räppäri, Drake, on osaomistajana 100 Thieves -pelijoukkueessa. Lisäksi Drake on tehnyt yhteistyötä kenties maailman suosituimman Fortnite-pelaajan, Ninjan, kanssa.

Nyt myös Dan ”Uniikki” Tolppanen ja muu Rähinän remmi on osa yhä voimistuvaa bisnestä.