Rakkauslaulu maailmanlopusta, avaruudesta ja kuolemasta – kuuntele Runon uusi single

Kappale sai inspiraationsa Twilightista.

14.10.2023

YleX Nosteessa -voitostaan musiikkimaailman tietoisuuteen vuonna 2020 noussut Runo eli Lisa Nikula on työstänyt esikoisalbumiaan rauhassa omaa kaistaa ja ilmaisua etsien, ja nyt levyn julkaisu alkaa lähestyä. Johanna Kustannukselle kiinnitetyn artistin debyytti ilmestyy alkuvuodesta 2024.

Spoken wordia, modernia poppia ja ytimeen iskevää lyriikkaa yhdistelevä Runo esittelee levyn tunnelmia perjantaina ilmestyneellä Ennen sua -singlellä. Kappale on Runon ja artisti F:n säveltämä ja sanoittama ja sen tuotannosta vastaa nouseva nimi Camu Creutz.

Runo kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Ennen sua sai inspiraationsa Twilightista. En ole lukenut sitä vuosiin, mutta en koskaan unohda Edwardin sanoja Bellalle:

’Ennen sinua Bella, minun elämäni oli kuin kuuton yö. Hyvin pimeä, mutta taivaalla oli tähtiäkin, valon ja järjen pilkahduksia… Kunnes sinä lennähdit taivaalleni kuin meteori. Äkkiä kaikki syttyi tuleen: maailma säteili kauneutta. Kun sinä olit poissa, kun meteori oli kadonnut taivaanrannan taa, kaikki pimeni. Maailma oli entisellään, mutta valosi oli sokaissut minut. Tähtiä ei enää näkynyt. Eikä missään ollut enää mieltä.’

Tämän pohjalta halusin kirjoittaa suurimman rakkauslaulun koskaan. Teemoiksi valikoituivat maailmanloppu, avaruus ja kuolema. Eli aika perus paketti! Toivottavasti nautitte.”

Kuuntele single alta.

Lisää luettavaa