Rakkautta avaruudessa – kuuntele tamperelaisen Son Superiorin debyytti-ep

13.06.2016

Son Superior julkaisee Born on Earth to Die on Mars -debyytti-ep:nsä 20. kesäkuuta. Digitaalisesti julkaistava ep on raumalaisen Soundhill Music -yhtiön ensimmäinen virallinen julkaisu.

Tamperelainen Son Superior soittaa alternative/indie rockia ja laulaa ainakin esikoisjulkaisullaan rakkaudesta avaruusaiheisin vertauskuvin. Soittimen alta löydät basisti-laulaja Anders Vuorimaan kappalekohtaiset kommentit.

1. Plasma Ripper
”Vieraalle planeetalle avaruusolentoja tuhoamaan lähetetty ihmisolento kääntää kelkkansa ja tekeekin kaikkensa suojellakseen näitä muukalaisia, joita oli vielä hetki sitten teurastamassa.”

2. The Raider
”Biisi kertoo avaruudellisten vertauskuvien kautta niistä tunnelmista, kun itselleen tärkeä ihminen ei enää luo hyvää ympärilleen, vaan imee kaikesta valon ja energian. Kaikista ikävistä asioista huolimatta elämä voi vielä jatkua, ja onnikin on vielä saavutettavissa.”

3. Nitrogen Narcosis
”Laulu kertoo jatkuvan alakulon ja epätoivon värittämästä etsinnästä. Tarkoitus olisi löytää itselleen paras keino oman elämän lopettamiseen.”

4. Born on Earth to Die on Mars
”Nimibiisi kysyy, onko elämä Marsissa mahdollista? Maapallolla on ihmisiä, jotka hakevat paikkaa Mars-matkalle, jolta ei ole paluuta.”

5. Narrow Escape
”Taas avaruustematiikalla kyllästetty laulu siitä, kun ihminen tuntee rakkauselämänsä suistuvan varmaan tuhoon. Ottaako itse ratkaiseva askel vai poistua viime hetkellä?”

Lisää luettavaa