Rap-keikan takahuoneessa ammuskelu: Yksi kuoli, kolme haavoittui

Räppäri T.I.:n (kuvassa) konsertissa New Yorkissa sattui eilisiltana ampumavälikohtaus. Rolling Stonen mukaan yksi henkilö kuoli ja kolme haavoittui esiintymispaikan takahuoneessa tapahtuneessa ammuskelussa.

Laukaukset ammuttiin noin 22.15 eilisiltana New Yorkin Irving Plazalla. Itse T.I. ei tuossa vaiheessa vielä ollut ehtinyt esiintymään, mutta kaksi muuta räppäriä Maino ja Uncle Murda olivat parhaillaan lauteilla.

Yksi uhreista sai luodin vatsaan, toinen rintakehään ja kaksi haavoittui jalkaan. Ensin mainitut olivat molemmat 34-vuotiaita miehiä, joista toinen menehtyi sairaalassa ja toinen on yhä kriittisessä tilassa. Kolmas uhri oli 26-vuotias nainen, ja neljäs uhri newyorkilainen räppäri Troy Ave.

Silminnäkijät ovat Rolling Stonen mukaan kertoneet yleisössä levinneestä paniikista laukausten jälkeen. Erään paikalla olleen mukaan yleisössä muun muassa tönittin ja yritettiin käyttää muita ihmisiä suojana mahdollisilta luodeilta.

”Ihmiset kaatuilivat portaissa”, kuvailee toinen konserttikävijä. ”Eräs suurikokoinen nainen kaatui portaiden alapuolella ja ihmiset juoksivat hänen ylitseen.”

Ketään ei toistaiseksi ole pidätetty ammuskelun seurauksena, mutta poliisilla on ilmeisesti sekä ballistisia todisteita, että turvakamerakuvaa takahuoneesta.

Lisää luettavaa