Rap-komeetta Megan Thee Stallion julkaisi debyyttialbuminsa – nimekkäitä vierailijoita ja suoraa sanaa

Megan Thee Stallion haltuun.

22.11.2020

Jenkkiräppäri Megan Thee Stallion on julkaissut debyyttialbuminsa Good News. Räppäri on ehtinyt urallaan tehdä melkoisia temppuja. Uraa on rakennettu rehdeillä rap-bangereilla, hittejä on riittänyt ja myös yhteistyötä Beyoncén kanssa. Levyä on saanut siis odottaa vesi kielellä. Ennen levyä räppäri on julkaissut yhden mixtapen ja kolme ep-levyä. Artistin tunnetuimpia biisejä ovat WAP-yhteisbiisi Cardi B:n kanssa, sekä levyltäkin löytyvät Savage ja Girls In The Hood -kappaleet.

Vierailijalista on albumilla mielenkiintoinen. Vierailijoina kuullaan muun muassa aina yhtä reteää City Girls -duoa, julkaisutahdin perusteella studiolla asuvaa DaBabya, uuteen noussuun ampaissutta Lil Durkia, dancehallin sanomaa välittävää Popcaania ja jo edellä mainittua Beyoncea.

Biisejä on 17 ja tyylejä riittää. Vuoden takaisella Realer-kappaleellaan houstonilainen räppäsi, miten ei aio muuttua popiksi, vaan tekee uransa räpillä. Sama linja pysyy ja kuultavana on nytkin pääosin pakkaus räppiä.

Samaa rehellisyyttä kuullaan antaumuksella heti Notorious Bigin Who Shot Ya -klassikkoa samplaavalla aloitusbiisillä Shots Fired. Kuten nimestä voi arvella, biisi viittaa Tory Laneziin. Lanez ampui Megan Thee Stallionia riidan päätteeksi jalkaan. Lanezia odottaa noin 23 vuoden tuomio, mikäli hänet katsotaan syylliseksi aseelliseen hyökkäykseen ja luvattoman, ladatun aseen hallussapitoon.

Kappaleella Megan Thee Stallion räppää muun muassa näin:

”He talkin’ ’bout his followers, dollars, and goofy shit / I told him, ”You’re not poppin’, you just on the remix”

Lainilla viitataan siihen, että Tory Lanez vierailee Jack Harlowin What’s Poppin -läpimurtosinkun remix-versiolla, mutta ei missään nimessä itse ole ”poppin”. Lisäksi sanansa saa kuulla myös ne, jotka Lanezin puolelle asettuvat, erityisesti kun Megan Thee Stallion syyttää kollegaa valehtelusta.

Muita huomion arvoisia biisejä riittää, kuten Andre 3000 -mentaliteetilla toisteleva Body, new orleansilaisittain bounssaava Circles ja hikinen Do It On The Tip.

Kuuntele alta näytteitä. Koko Good News -albumi löytyy suoratoistopalveluista.
Lisää luettavaa