Räppäreiden riita etenee yllättävästi – etsivät nyt riitapukariensa kaksoisolentoja tulevalle videolleen

"Asiat riitelee, ihmiset ei", paitsi tässä tapauksessa kyllä aivan toisinpäin.

Migos-trio ja Joe Budden ovat riidelleet jo pidemmän tovin. Ilmeisesti kaikki sai alkunsa siitä, että vanhan liiton lyriikalliseen meininkiin vannova Joe Budden on kritisoinut Migosin ja monien muiden nuorten räppäreiden tekemisiä ikävään sävyyn.

Joe Budden on osa Everyday Struggle -ohjelmaa, jossa keskustellaan räpin polttavista teemoista. Kyseisessä ohjelmassa Budden on kertonut oman näkemyksensä ja se on kirvoittanut riidan jättisuosiota nauttivan Migos-trion kanssa.

Nyt tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että Migos etsi Joe Buddenin kaksoisolentoa tulevalle musiikkivideolleen. Samassa rytäkässä etsitään myös niin ikään Everyday Struggle -ohjemassa vaikuttavien DJ Akademiksin ja Nadeskan kaksoisolentoja.

Varsinaista videobiisiä ei tiedetä, mutta video voisi olla esimerkiksi tuoreesta Ice Tray -kappaleesta, jolla Joe Budden mainitaan. Biisi löytyy Quality Control: Control The Streets Volume 1 -levyltä. Kappale on Migos-triossa vaikuttavan Quavon yhteisbiisi Lil Yachtyn kanssa. Budden on kritisoinut myös Lil Yachtya.

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan tulevia juonenkäänteitä.