Räppäri hakattiin tajuttomaksi, kidnapattiin ja pakotettiin päästämään ryöstäjät asuntoon – saalista lähes 800 000 euron edestä

Tekashi69 joutui ryöstän kohteeksi.

Räppäri Tekashi69 (oikealta nimeltään Daniel Hernandez) hakattiin aseella tajuttomaksi, ryöstettiin ja kidnapattiin viime yönä.

TMZ-lehden mukaan Tekashi69 oli kuvaamassa musiikkivideota Brooklynissa. Kun hän lähti kuvauspaikalta, hänen autonsa eteen pysähtyi toinen auto, josta hyppäsi ulos kolme huppuihin pukeutunutta miestä. He löivät aseella Tekashin tajuttomaksi.

Kidnappaajat veivät tajuttoman Tekashin autoon. Kun hän tuli tajuihinsa, kidnappaajat sanoivat tappavansa hänet, elleivät saisi Tekashin asunnosta ryöstösaalista itselleen.

Tekashi vei ryöstäjät asunnolleen, mistä he saivat saaliikseen yli 700 000 euron arvosta koruja ja yli 30 000 euron arvosta käteistä. Asuntoa ryöstäessään Tekashin vaimo ja tytär olivat asunnossa, mutta heille ei tehty mitään.

Tuon jälkeen ryöstäjät ajoivat pois paikalta Tekashi mukanaan. Tämän onnistui kuitenkin hypätä ulos liikkuvasta autosta hieman myöhemmin. Hän sai pysäytettyä toisen auton, joka hälytti paikalle poliisit.

Tällä hetkellä Tekashi69 on sairaalassa. Hänen vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa.

Tekashi69 aloitti räppärin uransa vuonna 2014. Muutamassa vuodessa hän on kerännyt valtavan kasan vihamiehiä itselleen. Hän on saanut myös tuomion seksuaalisesta kanssakäymisestä 13-vuotiaan tytön kanssa.