Räppäri laukoi rasistisia kommentteja, suututti kokonaisen skenen ja menetti ison festarikeikan

Viime viikolla uutisoimme miten Azealia Banks hyökkäsi Twitterissä Beyoncén kimppuun. Banks on jatkanut hämmentävää käytöstään laukomalla rasistisia kommentteja. Tällä kertaa kohteena on One Directionin entinen jäsen Zayn Malik, jonka isä on pakistanilainen ja äiti englantilainen.

Kaikki sai alkunsa ilmeisesti oheisesta Instagram-postauksesta, jossa Banks syyttää Zaynia matkimisesta. Banksin mukaan Zaynin Like I Would -kappaleen video on samankaltainen kuin Banksin Chasing Time.

Damn Zayn be mood boarding the fuck of out me ?.. I’m not mad about this though. Zayn is a cutie pie

Kuva, jonka Azealia Banks (@azealiabanks) julkaisi

Myöhemmin Zayn Malik twiittasi ettei häntä kiinnosta eräiden henkilöiden pyrkimykset. Azealia Banks ilmeisesti katsoi twiitin koskeneen juuri häntä.

Lopulta Zayn myös itse vastasi Banksille tähdentäen ettei kyseinen twiitti koskenut häntä. Asia ei ilmeisesti mennyt perille ja lopputuloksena oli vielä mauttomampia twiittauksia.

 Lopulta Rinse FM sai asiasta tarpeekseen ja päätti hyllyttää  Banksin Born & Bred -festivaalin esiintyjäkaartista. Banks olisi ollut yksi tapahtuman pääesiintyjistä.

Tämän jälkeen Banks päätti, jo poistetuissa twiiteissä haukkua koko grime-musiikin ja iso-britannialaisen hiphop-kulttuurin yleisesti. Kyseisen festivaalin ohjelmisto koostuu suurelta osin juurikin grime-artisteista. Novelist halusi muistuttaa ettei grime varsinaisesti edes kuulu luokiteltavaksi hip-hopiin. P-Money taas ei arvosta Banksin musiikillisia suorituksia. Nolay lähetti taas hieman ytimekkäämmät terveiset.

Ilmeisesti Azelialla oli jonkun verran tullut ohjeistusta kommenttiensa jälkeen ja päätyikin selvittelemään Zayn Malikiin kohdistuneita kommentteja. Samalla Banks on myös päättänyt deletoida kohua aiheuttaneet twiittinsä.

Näiden tekstien päätteeksi Banks tosin twiittasikin olevansa äärimmäisen lahjakas ja nyt lähinnä alentuneensa muiden tasolle. Jää nähtäväksi, että jatkuuko käytös samaan malliin  jatkossakin.

Uusimpien tietojen mukaan Banksin twiittailut tutkitaan ja lopputuloksena voi olla porttikielto Iso-Britanniaan.