Räppäri näytti keskaria telkkarissa, joutui melkein maksamaan vahingonkorvauksia koko loppuikänsä – ex-manageri Jay-Z kehotti vain nielemään ”naurettavan” korvausvaateen

M.I.A:ta hieman vituttaa menneet.

https://youtu.be/rmgiOSYvwZI

Vuoden 2012 Super Bowlin puoliajalla esiintyi Madonna, joka toi lavalle pari vierailijaa Nicki Minajin ja M.I.A:n muodossa. M.I.A. innostui tekemään jotain karmeaa – nainen näytti keskaria kameralle.

Tästähän Amerikka meni sekaisin ja televisioinnista vastaavat viranomaiset saivat 222 valitusta tästä kuvottavasta eleestä.

NFL siis toki haastoi M.I.A:n oikeuteen. Artistille läväistiin eteen korvausvaatimus, jonka ensimmäinen versio vaati naiselta muun muassa prosentin kaikista hänen tulevista tuloistaan, jotka menisivät yli kahden miljoonan dollarin.

M.I.A. on nyt sanonut Huck-lehden haastattelussa, että jopa hänen silloinen managerinsa (ja nykyinen ex-managerinsa) Jay-Z vaati häntä hyväksymään ja allekirjoittamaan korvausvaateen.

”Jos puhutaan rasismista ja seksismistä, niin se hetki elämässäni näytti heikkoudet kaikissa ympärilläni olevissa ihmisissä. Olin silloin Roc Nationilla ja Jay Z manageroi minua. Lakijuttu oli niin naurettava, että se vaati yhden prosentin tuloistani koko loppuelämäni ajan, jos koskaan ansaitsisin yli kaksi miljoonaa dollaria. Jay Z sanoi, että minun pitäisi allekirjoittaa se paska, ja minä sanoin, että no en.”

”Siis keskari, siis oletteko tosissanne. Ihmiset tulivat sanomaan minulle: ’Hei, olet onnekas ettet ole vankilassa, anna pois kaikki tulosi, ala orjaksi koko loppuelämäsi ajaksi…’ Ei hyvä jumala, toivottavasti NFL ei nyt haasta minua oikeuteen uudestaan kun puhun tästä julkisesti.”