Räppäri näytti keskaria telkkarissa, joutui melkein maksamaan vahingonkorvauksia koko loppuikänsä – ex-manageri Jay-Z kehotti vain nielemään ”naurettavan” korvausvaateen

M.I.A:ta hieman vituttaa menneet.

31.03.2018

Vuoden 2012 Super Bowlin puoliajalla esiintyi Madonna, joka toi lavalle pari vierailijaa Nicki Minajin ja M.I.A:n muodossa. M.I.A. innostui tekemään jotain karmeaa – nainen näytti keskaria kameralle.

Tästähän Amerikka meni sekaisin ja televisioinnista vastaavat viranomaiset saivat 222 valitusta tästä kuvottavasta eleestä.

NFL siis toki haastoi M.I.A:n oikeuteen. Artistille läväistiin eteen korvausvaatimus, jonka ensimmäinen versio vaati naiselta muun muassa prosentin kaikista hänen tulevista tuloistaan, jotka menisivät yli kahden miljoonan dollarin.

M.I.A. on nyt sanonut Huck-lehden haastattelussa, että jopa hänen silloinen managerinsa (ja nykyinen ex-managerinsa) Jay-Z vaati häntä hyväksymään ja allekirjoittamaan korvausvaateen.

”Jos puhutaan rasismista ja seksismistä, niin se hetki elämässäni näytti heikkoudet kaikissa ympärilläni olevissa ihmisissä. Olin silloin Roc Nationilla ja Jay Z manageroi minua. Lakijuttu oli niin naurettava, että se vaati yhden prosentin tuloistani koko loppuelämäni ajan, jos koskaan ansaitsisin yli kaksi miljoonaa dollaria. Jay Z sanoi, että minun pitäisi allekirjoittaa se paska, ja minä sanoin, että no en.”

”Siis keskari, siis oletteko tosissanne. Ihmiset tulivat sanomaan minulle: ’Hei, olet onnekas ettet ole vankilassa, anna pois kaikki tulosi, ala orjaksi koko loppuelämäsi ajaksi…’ Ei hyvä jumala, toivottavasti NFL ei nyt haasta minua oikeuteen uudestaan kun puhun tästä julkisesti.”

Lisää luettavaa