Räppäri pyrki tekemään biisin, jolla on tarkoitus mennä kovaa alusta loppuun – lopputulos on nyt kuultavissa

Matti8 ja Kube yhteistyössä.

29.11.2019

Töölön Ketterästä tuttu Matti8 on julkaissut ensimmäisen virallisen soolosinglen, Boushi. Erinäisiä julkaisuja räppäri on tehnyt yksinään aiemminkin, mutta nyt on luvassa soololevy. Road rage -albumin julkaisupäivää ei vielä paljastettu, mutta odotettavissa on sinkun perusteella kovaa ajoa. Matti8 levyttää soolona Kuben perustamalla Killah-levy-yhtiöllä. Kube myös vierailee tuoreella sinkulla.

Boushi on Lameboyn tuottama. Lameboy on monille tuttu lukuisten Cavallini & Shrty -kappaleiden taustalta, joiden letkeä meininki erottuu hyvin vahvasti Boushin tunnelmasta. Boushilla rätisee ja humisee, eli kappale on juuri sitä, mitä Matti8:lta voisi odottaa. Matti8 kertoi fiilistelleensä pitkään Lameboyn tuotantoa ja kappaleella hän räppäilee, kuinka odottaa Lameboyn lyövän läpi.

Matti8:n mukaan Boushi on juuri sitä soundia, jota levyltä voi odottaa ja sinkun tarkoitus on ”mennä kovaa alusta loppuun”. Kieltämättä siinä on onnistuttu ja biisin voi sanoa kuvastavan Matti8:n soundia. Kube toimittaa biisillä tuttuun suvereeniin tyyliinsä. Aiemmin kaksikkoa kuultiin vastaavanlaisissa tunnelmissa Töölön Ketterän Huolel-kappaleella.

Biisi sai tuekseen myös musiikkivideon, josta vastaa Jjohvnness. Visuaaliset kikkailut luovat lyhyelle kappaleelle lisää syvyyttä ja kokonaisuudessaan kyseessä on varsin sähäkkä paketti. Katso video alta.

Lisää luettavaa