Räppäri viruu putkassa, mutta kollegoilta sataa tukea: Ruotsi meni boikottiin

Tyler, the Creator ja Schoolboy Q ovat Asap Rockyn tukena.

09.07.2019

Kuten olemme kertoneet, Asap Rocky joutui putkaan pahoinpideltyään miehen Ruotsissa. Ainakin alkuun putkareissu tulee kestämään kaksi viikkoa, mutta saattaa äityä pidemmäksi, mikäli tutkimukset sen vaativat. Asap Ferg kertoi, että Rockya voi odottaa jopa kuuden vuoden tuomio.

Tuomioista ei kuitenkaan ole sen enempää puhuttu, Rocky pyrittiin saamaan vapaaksi, mutta siinä ei ole onnistuttu.

Nyt tukea sataa hänen hyvältä ystävältään Tyler, the Creatorilta jonka kanssa Rocky on tehnyt paljon yhteistyötä. Tyler, the Creator ilmaisee asiansa hyvin lyhyesti Twitterissä suoraan suomennettuna näin:

”Ei enempää Ruotsia minulle, ikinä.”

Tyler, the Creator ei siis tule keikkaa Ruotsissa enää ikinä heittämään tämän julkaisun perusteella. Niin ikään Rockyn hyväksi ystäväksi luonnehdittava Schoolboy Q komppaa ja kertoo ettei hänkään mene Ruotsiin.

Emme ala lottonumeroita kertomaan, mutta sen voimme arvioida ettei Rockyakaan tulla Ruotsissa ihan heti näkemään, mikäli siis sieltä vielä joskus vapautuu.

Jää nähtäväksi ilmoittautuuko muita korkean profiilin artisteja ruotsiboikottiin. Tsekkaa Tyler, the Creatorin ja Schoolboy Q:n twiittaukset alta, sekä katso myös näytteitä yhteistuotannoista. Asap Rockyn on määrä esiintyä elokuussa Blockfestissa Suomessa.
Lisää luettavaa