Räppärin uusi levy ei miellyttänytkään kaikkia faneja – jopa hotelliketju haukkui tylsäksi

J. Cole tuskin välittää näistä puheista.

Youtube

J. Cole eli ”räppäri joka myi tuplaplatinaa ilman yhtäkään vierailijaa” julkaisi viime perjantaina 9.12. uuden 4 your eyez only -levyn. Levyn arvioidaan myyvän ensimmäisellä viikolla yli 500 000 kappaletta, joten mistään pienestä tekijästä ei ole kyse.

J. Cole tekee rauhallista vanhanliiton räppiä, jonka lyriikoissa ei heitetä seteleitä strippiklubilla, vaan pohditaan ja otetaan kantaa. Kuten osaa odottaa, tällainen musiikki ei tietysti ole jokaisen nykyräppiä fanittavan makuun. Tästä johtuen moni onkin kommentoinut levyn olevan tylsä.

Tähän on tarttunut myös yhdysvaltalainen Hampton Inn -hotelliketju. Tarkkaan ottaen Utahissa sijaitseva Sandy-hotelli.

Hotellin tilillä twiittattiin vapaasti suomennettuna näin: ”Jos J. Colen uusi albumi saa sinut nukahtamaan, niin pysähdy ja tule meille yöksi.” Twitterissä twiittaus on herättänyt hilpeyttä ja twiitillä on kirjoitushetkellä jo yli 8000 uudelleentwiittausta.

Räppäri ei itse ole vielä kommentoinut asiaa mitenkään, mutta kenties hän voi postittaa valokuvan mahdollisesta tulevasta tuplaplatinastaan. Tällä uudellakaan levyllä kun ei ollut yhtäkään vierailijaa.

Tsekkaa twiitti alta ja tsekkaa sen alta J. Colen uunituore Neighbors-kappale. J. Colen ystäville kerrottakoon vielä sellaisia ilouutisia, että yhteislevy Kendrick Lamarin kanssa on valmistumassa hyvää vauhtia.