”Rehellisyyteni voi jopa loukata joitain matkaani kuuluneita ihmisiä” – Mikael Gabrielin tarina kansien väliin

Laura Frimanin kirjoittama elämäkerta ilmestyy syksyllä.

Olav Stubberud

WSOY julkaisee syksyllä Laura Frimanin kirjoittaman elämäkerran Mikael Gabriel – Alasti. Tiedotteen mukaan Mikael Gabriel kertoo kirjassa ”avoimesti elämänsä synkimmät ja valoisimmat hetket itseään säästämättä”.

”Mua kuvaillaan usein ristiriitaiseksi, koska mussa on niin paljon pimeyttä ja valoa. Monet ihmiset ajattelee tuntevansa mut hyvin, vaikka todellisuudessa näin ei ole. Oon antanut aina itsestäni paljon musiikissa ja julkisuudessa, ollut oma itseni ja puhunut asioista suoraan. Kuitenkin ne monet tarinat ja asiat jotka on muovannut musta tällaisen ihmisen, on vielä kertomatta ja siksi tää kirja tehtiin”, Mikael Gabriel sanoo.

”Se tulee valottamaan brutaalin rehellisesti sen kuka olen, miksi olen tällainen ja näyttämään taisteluni siitä, miten olen tällaiseksi tullut. Oon auki ja tiedän että rehellisyyteni voi jopa loukata joitain matkaani kuuluneita ihmisiä. Toivon kuitenkin kaikkien tajuavan, että tää on mun tarina, mun maailma ja minä. Alasti.”

Mikael Gabriel on sunnuntaina 28 vuotta täyttävä räppäri, joka on julkaissut neljä albumia ja noussut suurempaan suosioon Vain elämää -ohjelman myötä vuonna 2016.

Friman on myös Rumban sivuilta tuttu toimittaja ja tietokirjailija, jonka kirjoittama JVG – Etenee oli yksi vuoden 2016 myydyimmistä tietokirjoista.