Reino Nordin kirkkokiertueelle

Nordinilla puhaltaa muutenkin uudet tuulet.

30.09.2019

Reino Nordinilla riittää kiirettä joulukuussa, kun laulaja suuntaa pitkälle kirkkokiertueelle. Kiertue alkaa Kuopiosta 3.12. ja päättyy Helsinkiin 22.12.

Luvassa on uusia sovituksia hiteistä, jotka ovat nostaneet Nordinin viimevuosina kansansuosioon. Tämän lisäksi kuullaan henkeen sopien joulunajan klassikoita.

”Kirkossa konsertoiminen on minulle uusi aluevaltaus, ja senkin vuoksi kiertue tulee varmasti olemaan mieleenpainuva. Kirkko on puhdas ja välitön paikka yhdistää ihmiset ja musiikki. Siellä laulut tulevat myös esiin eri tavalla. Mukaan tulee iso liveorkesteri jousineen, joten sovitusten lisäksi myös kokoonpano tulee olemaan hyvin erilainen kuin normaalisti. Odotan kiertuetta suurella innolla”, Nordin kertoo tiedotteella.

Samalla Nordinilla on muitakin uusia kuvioita, laulaja kun siirtyy tiiviiseen yhteistyöhön Warner Music Finlandin kanssa. Tästä lähtien Nordinin keikkoja myy Warner Music Live ja hänen musiikkiaan julkaisee yhteistyössä Warner Music Finland ja PME Records:

”Olen tehnyt monta vuotta töitä urani eteen ja rakentanut ympärilleni Suomen kovinta tiimiä, jonka kanssa pääsen nyt nostamaan tekemisen uudelle tasolle. Tämä yhteistyö on varmasti yksi tähänastisen urani isoimmista askelista ylöspäin.”

Liput keikoille maksavat alkaen 32 euroa. Alta näet kirkkokiertueen päivät. Tarkemmat paikkakuntakohtaiset tiedot löydät täältä.

Ti 3.12. Kuopio, Tuomiokirkko
Ke 4.12. Savonlinna, Tuomiokirkko
To 5.12. Mikkeli, Tuomiokirkko
La 7.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Su 8.12. Oulu, Oulujoen kirkko
Ma 9.12. Haapajärvi, Haapajärven kirkko
To 12.12. Kotka, Kymin kirkko
La 14.12. Turku, Mikaelinkirkko
Ma 16.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 17.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
Ke 18.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
To 19.12. Joensuu, Joensuun kirkko
Pe 20.12. Tampere, Tuomiokirkko
La 21.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
Su 22.12. Helsinki, Kallion kirkko

Lisää luettavaa