Reino Nordin muistelee nuoruutta – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Vilma Töyräs

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

Reino NordinAikuisii
Reino Nordin yllättää uudella singlellä. Aikuisii ammentaa suomirockista, sanoitukset arjesta. Nordin vaikuttaisi ottavan uudenlaisen askeleen urallaan. Biiisä on ollut tekemässä tutun yhteistyökumppani Tidon lisäksi Hanna Johde, sekä Kalle Lindroth. Parhaiten muutoksen huomaa sanoituksissa, joihin on tullut ii-päätteet ja taloyhtiönkokoukset.

Jorja SmithAddicted
Jorja Smith teki valtavan läpimurron Lost & Found -debyytillään. Flow’ssakin piipahtanut laulaja on sittemmin kypsytellyt uutta musiikkiaan ja siitä on saatu maistiaisia pienin ripauksin. Uusi single on metrotunneleissa kaikuvaa soundia, jossa kuuluu breakbeat -rummut. Kappaleella kuuluu hämärtyvä ilta särisevien katuvalojen välkkeessä. Laulajan ääni on oikeuksissaan, mutta tällä kertaa vahvasti aisoissa.

Paul McCartney, Dominic FikeThe Kiss Of Venus (Dominic Fike)
Viime viikolla ilmoitettiin McCartney III Imagined -levystä, jolla vierailisi tukku mielenkiintoisia vierailevia artisteja. Nämä artistit remiksaavat McCartneyn III-levyn kappaleita uuteen uskoon.

Mukana on muun muassa Phoebe Bridgers, St. Vincent, Blood Orange, Anderson .Paak, Damon Albarn, Josh Homme ja Dominic Fike.

Fiken remix on kuultavissa nyt. Artisti tuo biisiin tuotannostaan tuttua simppeliä pop-soundia ja lopputulos on ihastuttavan freesi. Laulajan ääni on miellyttävä, suorastaan leppoisa.

Alkuperäinen III-levy oli jo varsin hyvä ja ainakin tämä biisi osoittaa sen, että levylle on keksitty uusia mielenkiintoisia juttuja, eikä vain roiskittu menemään. Se ei toki McCartneyn tapaisen visionäärin kohdalla yllätä ja useinhan tapahtuu hyviä asioita, kun Sir Paul McCartney on tehnyt yhteistyötä hivenen nuoremman polven tähtinimien kanssa. Kysykää vaikka Kanye Westiltä.

Listalla on lisäksi muun muassa Baby Bluta, Kaipia ja Laura Moisiota.