Rihannan ja Childish Gambinon tähdittämän, salassa kuvatun elokuvan ensimmäinen traileri julki – tallentui fanin kuvaamalle videolle

Elokuvan ohjaajana toimii Childish Gambinon nerokkaan taiteellisen This is America -musiikkivideon ohjannut Hiro Murai.

26.11.2018

Kesällä tuli ilmi, että yhdysvaltalaisen hip hop -artisti Childish Gambinon paljon huomiota herättäneen This is America -musiikkivideon ohjannut Hiro Murai oli Kuubassa työstämässä uutta projektia hänen aiemmista projekteistaan tuttujen yhteistyökumppaneidensa Christian Sprengerin sekä Ibra Aken kanssa.

Pian sen jälkeen Instagramiin postatun kuvan myötä paljastui myös se, että Donald Clover, taiteilijanimeltään Childish Gambino, sekä Rihanna ovat mukana elokuvassa. Toiminta-/rikoselokuvaksi luonnehditun elokuvan julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta kuubalainen Vistar-lehti on kertonut sen nimeksi Guava Island.

Virallista traileria elokuvalle ei ole vielä laajemmin julkaistu, mutta Childish Gambino oli esittänyt trailerin vuotuisella PHAROS-festivaalillaan Uudessa-Seelannissa, jolloin yleisössä ollut fani oli onnistunut kuvaamaan sen ja julkaissut videon myöhemmin Youtubessa.

Videolla ei varmistu, tuleeko elokuvan nimi olemaan aiemmin mainittu Guava Island, mutta lopputekstien perusteella näkee ainakin sen, että elokuva esitellään Childish Gambinon elokuvana (A Childish Gambino film), ja että sen ohjaajana toimii Hiro Murai. Muissa rooleissa näyttelevät Letitia Wright sekä Nonso Anozie.

Voit katsoa elokuvasta kuvatun videon alta.

Lähteet: Consequence of Sound & Pitchfork

Lisää luettavaa