Rikollisen aliarvostettu suomalaisyhtye julkaisi 15 vuotta sitten monien mielestä parhaan levynsä – juhlakiertue tulossa

Sara kiertää Suomea.

25.01.2023

Rikollisen aliarvostettu vaihtoehtorockia ja -metallia musiikissaan sekoitteleva Sara julkaisee yhtyeensä menestyslevyn Veden äärelle ensimmäistä kertaa vinyylinä. Samalla se lähtee 15-vuotisen albumin kunniaksi juhlakiertueelle huhtikuussa.

Kiertueen settilistat rakentuvat vuonna 2008 ilmestyneen Veden äärelle -albumin ympärille. Myös visuaalinen ilme toteutetaan levyn teeman mukaisesti. Keikoilla kuullaan myös laajalti materiaalia koko yhtyeen uran varrelta.

Veden äärelle on meille todella tärkeä levy ja nosti aikanaan bändin uudelle tasolle. Rauhan aika sai Emma-ehdokkuuden, oltiin isolla levy-yhtiöllä, biisit soi radiossa ja silloin tuntui, että kaikki on menossa juuri oikeaan suuntaan. Sanoisin silti, että bändi on nykyään paljon tiukempi livenä ja varmasti myös Veden äärelle -albumin kappaleet soivat isommin ja jylhemmin kuin koskaan aikaisemmin”, Saran laulaja-kitaristi Joa Korhonen kertoo.

Juhlakiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 31. tammikuuta ja vinyyli ilmestyy 31. maaliskuuta. Vinyylijulkaisusta vastaa Backstage Rock Shop.

Sara on julkaissut urallaan 9 studioalbumia, joista viimeisin Pimeys ilmestyi vuosi sitten tammikuussa 2021.

Katso keikkapaikat albumilinkin ja videon alta.

La 22.4. Oulu, Kantakrouvi
Pe 28.4. Vaasa, Ritz
La 29.4. Rauma, Brummi
Pe 5.5. Jyväskylä, Lutakko
La 6.5. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
To 11.5. Tampere, G Livelab
Pe 12.5. Helsinki, G Livelab
La 13.5. Lahti, Torvi
Pe 19.5. Turku, Teatro Logomo
La 20.5. Hämeenlinna, Suisto

Lisää luettavaa