Rockfest tekee paluun välivuoden jälkeen – nähdäänkö tämä metallisuuruus Suomessa?

Rockfest tekee paluun!

12.06.2024

Rockfest-festivaali järjestetään ensi kesänä Turussa tasan vuoden kuluttua 12.-14.6.2025 välisenä aikana. Tänä vuonna tapahtuma jäi väliin, mutta ensi vuonna se siis palaa entistä ehompana. Tapahtumapaikkana toimii Artukaisten kenttä, joka sijaitsee Gatorade Centerin ja Turun Messu- ja Urheilukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Uusi tapahtuma-alue mahdollistaa 30 000 hengen päivittäisen yleisömäärän. Tapahtumapaikalla on jo entuudestaan näyttöä sen toimivuudesta suurtapahtuman näyttämönä. Rockfest rakentuu tapahtumapaikalle tapahtumakokonaisuudeksi, josta löytyy muun muassa kolme festivaalilavaa, joista kaksi isompaa sijoittuvat Artukaisten kentälle ja yksi sisätiloihin Gatorade Centeriin. Tapahtuman ensimmäiset ohjelmakiinnitykset julkaistaan vielä tulevana syksynä. Samalla avautuu festivaalin lipunmyynti.

Rockfestiä on järjestetty vuodesta 2017 alkaen ensin Vantaalla ja sen jälkeen Hyvinkään lentokentällä. Kolmipäiväinen tapahtuma on tarjonnut musiikkia kolmella lavalla yhteensä yli 30 bändin verran ja kerännyt vuosittain kymmeniä tuhansia päivittäisiä kävijöitä. Rockfestissä ovat esiintyneet muun muassa Iron Maiden, Pantera, Avenged Sevenfold, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Slipknot, In Flames, Scorpions ja Def Leppard.

Edellisistä bändeistä Slipknot julkisti juuri kaksi päivää sitten ensimmäiset vuoden 2025 festivaalikeikkansa Euroopassa. Yhtye soittaa Saksassa jättifestivaaleilla kesäkuun 6.-8. päivä kesäkuuta 2025. Vaan odotellaan rauhassa, mitä bändejä Rockfest rosteriinsa ilmoittaa!

Lisää luettavaa