Rohkeat kuvat, Afromikko ja Evelina – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

24.05.2020

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Koronaviruksen runtelemassa maapallossamme ei eletä helpoimia aikoja. Onneksi musiikki säilyy kaikesta huolimatta.

Vanhojen suosikkien parissa ajan viettäminen on ymmärrettävää jos mikä, mutta tälläkin viikolla on ilmestynyt rutkasti uusia, hyviä ja tutustumisen arvoisia biisejä. Itse lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto kappaleista.

EvelinaLiian vähän, liian myöhään
Evelinan uutukainen on rauhallista r&b:tä, joka huokuu ajattomuutta. Kyseessä on toinen yhteistuotanto Tidon kanssa ja sen perusteella suunta on oikea. Kerroimme aiemmin biisistä täällä.

Mäk Gälis, Lika-AkiPaljailla puilla
Mäk is bäk, jälleen kerran. Räppäri julkaisi tuplasinglen, jonka ykkösbiisillä kuullaan myös Lika-Akia, eli Pyhimystä. Kappaleen tuotannossa on häärinyt myös Mäk Gäliksen veli VilleGalle.

Rohkeat KuvatJoo
Rohkeat Kuvat tarjoilee reteää rockiaa vetävällä kertosäkeellä. Omien sanojensa mukaan yhtye tuottaa ”nyyhkypunkia”. Bändin tuotannossa laulurooleja vuorotellaan mielenkiintoisesti. Joka tapauksessa tämä Soit se silti -yhtiötä edustava yhtye kannattaa pistää merkille, sen verran napakasta tapauksesta on kyse.

AfromikkoVoodoo
Emme tiedä millaisia voodoo-nukkeja tällaisen musiikin tahtiin neuloilla tökitään, mutta ainakin taustamusiikki on siinä tilanteessa kunnossa. Afromikko on laittanut soulvaihteen silmään ja se kyllä kuljettaa. Kappale tulee löytymään laulajan seuraavalta albumilta ja tämän perusteella levy kannattaa laittaa odotuslistalle. Debyyttinsä Afromikko julkaisi viime vuonna.

MactopiasHollaa
Oululaislähtöinen räppäri Mactopias on valmistelemassa sooloalbumumia ja ainakin ensisingle on kesäistä menoa. Aiemmin Mactopias on julkaissut yhteislevyn Jiiaan kanssa. Tuolloin musiikissa voi aistia vanhaa rapsoundia, mutta soolona on siirrytty suomifunkin suuntaan.

Listalla on mukana myös Tuomas Kauhasta, Emma Gunia, Tuure Boeliuksen kesäkumibiisi ja paljon muuta.

Lisää luettavaa