Romanssiuutisia Pohjois-Amerikasta: muusikkopiireissä vaihdettiin kihloja kaksin käsin

17.12.2012

Joulukuu herkisti kahden julkkisparin viimeinkin vakinaistamaan suhteensa. Hääpäivistä ei ole vielä tietoa.

Kuva: RCA

Kelly Clarkson, maailmanhistorian ensimmäinen Idols-voittaja ja monivuotinen listahirmu, vaihtoi kihloja managerinsa pojan, Brandon Blackstockin, 35, kanssa, kertoo Rolling Stone. Blackstock on itsekin kahden lapsen isä. Celebrity Pop -sivustolla tiedetään, että herra Mustapörssi erosi vaimostaan lopullisesti vuonna 2012 jäätyään kiinni muutamista syrjähypyistä.

Clarkson ja Blackstock ovat tunteneet toisensa useiden vuosien ajan ja US Magazinen mukaan pari on seurustellut vakavalla mielellä viime maaliskuusta asti. Kihlausuutinen julkistettiin Twitterissä.

Rakkautta on kukkinut muuallakin kuin Nashvillessa. Vanha pallokorva, deadmau5, rengasti tatuointi- ja realitytähti Kat von D:n. Kosinta suoritettiin postmodernisti twitteritse, koska miksi ei. Kanadalais-dj latasi verkkoon kuvan sormuksesta ja sai vastaukseksi kolme englannin kielen kauneinta kirjainta: ”YES!”

Rolling Stone -lehden artikkelissa muistellaan pariskunnan jo kertaalleen eronneen marraskuussa, mutta näemmä adventtisesonki sai lemmen liekin taas leimahtamaan. Ennen deadmau5ia Katherine von Drachenberg seukkasi Sandra Bullockin eksän, Jesse Jamesin, kanssa. Hän on tehnyt kihlakumppanistaan napalangon myös Mötley Crüe -basisti Nikki Sixxin kanssa.

Rumba onnittelee molempia kihlapareja mitä lämpimimmin.

Lisää luettavaa