Ruisrockin ohjelma selvillä

Ruisrockin kaikki esiintyjät ovat nyt tiedossa.

10.05.2019

50. Ruisrockin musiikkiohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan.

Kesän artistikattausta täydentävät Empire of The Sun, Doja Cat, Lil Skies, Beatrice Eli, Nilüfer Yanya ja Lil Halima.

Myös festivaalin kotimainen artistikattaus kasvaa: Sateenkaari-lavalla nähdään perjantaina pop-artisti Elias Gould, ja Pink Boxissa esiintyvät soulin voimanimi Nicole Willis & Banda Palomita, maalaileva Lac Belot, elektron ja hip hopin kohtauspisteissä liikkuva Jesse Markin sekä Lumos-jousikvartetin säestyksellä esiintyvä laulaja-lauluntekijä Yona.

Minirantalavalla nähdään turkulaisia nuoria musiikkialalle auttavan Turku Rock Academyn yhtyeet Coochilla, Kalpeat Varjot ja Vaxinator. Tavastian Lauantaidisko tanssittaa lauantaina festivaaliväkeä tuttuun tapaan, ja mukana ovat Tavastian All Stars Ystävät Töölön Ketterä, Elias Gould, F, Sofa, Etta ja Kauriinmetsästäjät.

Alueelle avautuu juhlavuoden kunniaksi myös uusi Pink Box -lava. Siellä koetaan musiikin lisäksi yhteisöllisiä teematapahtumia, keskusteluja sekä artistihaastatteluja. Pink Box -lava haluaa avata keskustelun moninaisesta ja turvallisemmasta festivaalikulttuurista. Sateenkaari-lavan läheisyydessä sijaitseva Pink Box on lava, taideinstallaatio ja keskustelun avaaja, jossa voi uppoutua asioiden pehmeämpiin puoliin. Pink Box -ohjelmakonseptin on luonut Pehmee-kollektiivi yhteistyössä Ruisrockin kanssa.

50. Ruisrock 5.–7.7.2019

Lisää luettavaa