Rumba selvitti mitä Touko Aallon rakkaan ”mystinen kommentti” tarkoitti – Hurriganes liityy asiaan olennaisesti

That's it but not shit!

10.08.2017

Seiska uutisoi myöhään eilen illalla Vihreiden puheenjohtaja Touko Aallon rakkaan ”mystisestä kommentista erokohun jälkeen”. Rumban lukijoille ehkäpä parhaiten Jatkoilla-podcastista tuttu Iris Flinkkilä twiittasi: ”Kaiken voi hoitaa uimalla.”

Seiskan toimituksessa analysoitiin ”ajatuksia herättävää” viestiä:

”Ehkä Iris vihjaa käsitelleensä kohua ja suhteen julkituloa meditatiivisella uimareissulla?”

Noh, kenties, kenties ei. Kaiken todellakin voi hoitaa uimalla, mutta tämän filosofisen lausahduksen alkuperän voi jäljittää Cisse Häkkisen suuhun.

Hurriganes-basisti laukoi sen sekä muita elämään jääneitä viisauksia Pepe Jürgensin haastattelussa. Kyseinen juttusessio lienee Flinkkilälle tuttu, sillä hänet on kuvattu poseeraamassa saman aforismin sisältävässä Cisse-paidassa.

Viitatusta Cisse-haastattelusta on koottu myös ehkäpä internetin tärkein soundboard. Se löytyy Creatin sivuilta tästä klikkaamalla – that’s it but not shit! Creat myös myy otsikkokuvan mukaisia Cisse-paitoja.

Mikäli et ollut tätä ennen tullut ajatelleeksi, että kaiken voi hoitaa uimalla, meillä on sinulle hyviä uutisia.

”Suunnitelmissa on perustaa Cisse Häkkinen Swimming Club”, Creatilta kommentoidaan Rumballe. Projekti on vielä jäissä, sillä Cissen suosima Tapiolan uimahalli on remontissa vuoden 2018 loppupuolelle asti.

”Pitää odottaa kunnes remppa on valmis!”

Lisää luettavaa