Rumban, Infernon ja Soundin päätoimittajilta uusi podcast

Rockin kuolema -podcastin ensimmäinen jakso on julkaistu.

Markus Paajala

Rockin kuolema on uusi podcast, jossa päätoimittajat Jukka Hätinen (Rumba), Mikko Meriläinen (Soundi) ja Matti Riekki (Inferno) keskustelevat musiikkimaailman ajankohtaisista aiheista, iänikuisista totuuksista ja alaa tuulettavista ilmiöistä. Podcast julkaistaan joka toinen viikko, ja sen jaksot vuorottelevat ajankohtaisemman ja ajattomamman sisällön välillä.

Podcastin ensimmäisen jakson aiheita ovat Steelfest-tapahtumaa ympäröivä kohu, Kanye Westin uuden albumin vierailijat sekä artistien kantaaottavuus. Päätoimittajat nostavat esiin Circlen yhteislevyn Richard Dawsonin kanssa ja soittavat Gasellit-yhtyeen Hätä-Miikalle. Podcastin ensimmäinen jakso löytyy nyt Spotifysta ja Youtubesta. Myöhemmin sen löytää myös muista suoratoistopalveluista.

”Me joka tapauksessa puimme ilmiöitä kolumneissa ja pääkirjoituksissa sekä keskustelemme kolmestaan paljon musiikkimaailmasta eri viestikanavissa, joten tuntui luontevalta laajentaa keskustelua myös podcastin muotoon”, Mikko Meriläinen kommentoi.

Kolmikko ottaa mielellään vastaan niin risut, ruusut kuin toiveetkin. Palautetta saa lähettää sähköpostitse osoitteeseen rockinkuolema@popmedia.fi.