Laadukasta r&b:tä ja savuisia tunnelmia – Rumban listalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Jesse Kulpakko

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

Rosa CosteMusta
Rovaniemeläinen Rosa Coste tekee huomattavan laadukasta r&b:tä.

”Biisi uhmaa käsitystä siitä, että meillä Suomessa kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti. Coste kirjoitti itselleen terapeuttisen tekstin, jonka avulla käsittelee olemassaoloaan – tummaihoisena tyttönä hyvinvointivaltiossa kasvamista, kun televisiossa näkee jatkuvasti saman värisiä ihmisiä vastakkaisissa oloissa”, artisti avaa biisin sanomaa tiedotteella.

Kappaleella Costen ulosanti on varmaa ja melodia tarttuvaa – biisi imaisee otteeseensa. Musta tulee löytymään Ole varovainen -ep:ltä ja debyyttisinkun perusteella ep:tä sopii odottaa.

Litku KlemettiTour De France
Litku Klemetti julkaisi uuden singlen tulevalta Kukkia muovipussissa -albumilta. Tämä kukkanen ei ole ainakaan kuihtunut muovissa, vaan biisin on varsin eläväinen ja raikas. Kappale edustaa edeltäjiensä tavoin uudenlaista Klemettiä, jossa syntikat soi ja diskorytmi saa jalat liikkumaan.

ArppaLaila
Arppa, joka oli Rumban haastattelussa debyyttinsä osalta juhannuksena, on ottanut uuden askeleen elämässään. Nykyisin Arppa löytyy Johanna Kustannukselta ja Laila on ensimmäinen näyte siitä.

Laila Kinnusesta kertova kappale on vähän savuinen ja vähitellen vauhtiin lähtevä. Taattua Arppaa siis.

New RoFreaky
New Ro julkaisi Late Bloomer -albumin, jonka keskiöstä Freaky löytyy. Biisistä tulee kaikissa klubielementeissään mieleen artisti nimeltä Britney Spears. Kappaleen voi kuvitella soimaan Kutosella – toisiin sanoen saa kaipaamaan keikoille. Tällainen tunteen herättäminen on merkki jostain suuremmasta ja siksi koko levy kannattaa pistää kuunnellen.

Lisäksi listalta löytyy muun muassa F, Lukas Leon ja Bobby Oroza.