Ruotsalaisyhtye Dina Ögön saapuu Suomeen – innoittajina muun muassa brasilialaiset ja turkkilaiset artistit sekä Stevie Wonder

Dina Ögön saapuu Suomeen.

24.10.2022

Ruotsalaisyhtye Dina Ögon esiintyy Helsingin Korjaamolla perjantaina 17.3.2023. Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 25.10.2022 klo 11 Tiketissä.

Dina Ögon julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2021. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät ruotsalaisen pop-tradition kaiut, psykedeeliset vaikutteet ja globaali rytmimusiikki. Debyyttialbumi oli arvostelumenestys. Dina Ögönin toinen studioalbumi Oas ilmestyy 3. helmikuuta 2023. Samaa nimeä kantava uutuuskappale julkaistaan albumin ensimmäisenä singlenä perjantaina 28.10.

Yhtyeen kitaristi Daniel Ögren on soittanut Anna Von Hausswolfin sekä Sven Wunderin yhtyeissä ja julkaissut musiikkia myös omalla nimellään. Myös yhtyeen laulaja Anna Ahnlund on julkaissut omia albumeita. Dina Ögonin tarina sai alkunsa, kun Ahnlund vieraili elämänkumppaninsa Ögrenin levyllä Fastingen 92. Yhteistyön jatkoksi kaksikko päätti perustaa yhteisen bändin, johon he pyysivät mukaansa Love Örsanin (basso) ja Christopher Cantillon (rummut).

Alkuperäinen ajatus oli tehdä soul-vaikutteista musiikkia, mutta sittemmin yhtye on haalinut sävellyksiinsä mausteita useammasta eri maailmankolkasta. Dina Ögönin jäseniä ovat innoittaneet muun muassa brasilialaiset ja turkkilaiset artistit sekä Pat Methenyn ja Stevie Wonderin kaltaiset legendat.

Keikkatiedot videon alla.

KONSERTTI: DINA ÖGON (SE)

PE 17.3.2023, Korjaamo Ovet klo 20

K-18 LIPUT: Myyntiin ti 25.10.2022 klo 11 Palvelumaksuineen alkaen 27,50 € Tiketistä

Lisää luettavaa