Saara Aalto pääosaan Queen-musikaalissa

Uhka vai mahdollisuus?

Saara Aalto nähdään We Will Rock You -musikaalin pääroolissa.

Vuonna 2002 ensi-iltansa saanut yhtyeen musiikkiin perustuva palkittu We Will Rock You -musikaali käännetään suomen kielelle ja sitä esitetään rajoitetun ajan vuoden 2020 huhti- ja toukokuussa Helsingin Messukeskus Amfi -teatterissa.

”Musikaalin valloittava tarina sijoittuu tulevaisuuteen, jossa maapallo on ilkeän Killer Queenin hallinnassa. Yksinvaltias on kieltänyt live-musiikin esittämisen ja mikä pahinta, rock-musiikki on kadonnut kokonaan! GaGa-sukupolvi kuuntelee lamaantuneena samaa musiikkia, katsoo samoja elokuvia, käyttää samanlaisia vaatteita ja ajattelee täysin samalla tavalla. Joukossa on kuitenkin muutamia, jotka eivät halua sulautua massaan. Valtavirtaa vastaan urheasti uivat Galileo ja Scaramouche taistelevat vapaan ajattelun sekä muodin ja erityisesti vapaan musiikin puolesta”, tiedotteessa kerrotaan.

Päärooleissa nähdään Saara Aalto (kuvassa) Scaramouchena ja Mikael Saari Galileona. Muissa rooleissa esiintyvät Laura Voutilainen (Killer Queen), Suurlähettiläiden Jussu Pöyhönen (Buddy), näyttelijä Matti Leino (Britney) sekä Voice of Finlandistakin tutut Jennie Storbacka (Oz) ja Lauri Mikkola (Khashoggi). Queenin biisien suomentamisesta vastaa Mariska eli Anna Maria Rahikainen ja muusta tekstistä tietokirjailija ja kääntäjä Sanni Heinzmann. Maria Sid ohjaa.