Saara Aalto Spice Girlsiin Victoria Beckhamin tilalle

Saara Aaltoa kysyttiin viidenneksi Spaissariksi.

Spicce Girls paluu

Spice Girls on tekemässä paluuta, mutta ilman kunniasta kieltäytynyttä Posh Spiceä eli Victoria Beckhamia. Megatähtiä Katy Perrystä Adeleen on kyselty täyttämään Beckhamin paikka.

The Sun kertoo Mel C:n kysyneen tällä hetkellä Ison-Britannian Dancing on Ice -ohjelmassa kisaavaa Saara Aaltoa viidenneksi jäseneksi Beckhamin tilalle.

Jutellessaan Sporty Spicen kanssa Aalto oli kysynyt tältä, voisiko hän liittyä Spice Girlsiin kuudentena jäsenenä. ”Voit olla viideskin jos haluat. Aina löytyy tilaa hyville laulajille. Sen voin sanoa.” Mel C oli vastannut Aallolle.

Aalto on siis näillä näkymin viides Spice Girl ainakin kesän paluukiertueen ajan.

Spaissarisuperfani Aalto oli kysymyksestä hämmentynyt: ”He haluavat minut viidenneksi jäseneksi. Oliko tämä edes oikea kysymys. Mielipuolista. Hän sanoi heillä olevan tilaa hyvälle laulajalle. Minusta on uskomatonta että hän sanoi niin.” Aalto kertoo the Sunille.

Victoria Beckhamin sijaistaminen on Aallolle helppo pesti. ”Posh oli lempispaissarini, mutta hänellä ei ollut kovin paljoa laulettavaa.”

Ginger Spicenä tunnettu Geri Horner on myös kirjoittanut Aallolle kappaleen tulevalle levylle. ”Se on vielä hullumpaa. Geri kirjoitti sen ja nyt haluaa minun laulavan kappaleen. Toivon myös että kirjoitamme yhdessä musiikkia pian, koska hän on niin innostava ja kupliva persoona.” Aalto jatkaa.

Spaissariyhteys löytyykin Dancing on Ice -ohjelmasta, missä Aalto tällä hetkellä kilpailee ja Baby Spice Emma Bunton aiemmin tuomaroi. Aalto tekee huomenna ohjelman historiaa olemalla ensimmäinen kilpailija, joka myös laulaa luisteluesityksessään. Kappaleena on mikäs muukaan kuin Frozen-elokuvan tunnuskappale Let It Go, josta Aalto julkaisi cover-version aiemmin tällä viikolla.