Saarihelvetti julkisti ensimmäiset esiintyjänsä – mukana muun muassa kotimaista grindcorea

Early bird -liput tulevat myyntiin maanantaina.

09.12.2022

Tampereen Viikinsaaressa sijaitseva Saarihelvetti-festivaali järjestetään ensi vuonna 4.-5. elokuuta.

Yhdeksättä kertaa järjestettävän festarin ensimmäiset esiintyjät on nyt julkaistu. Ulkomaisia esiintyjiä ovat portugalilainen goottimetalliyhtye Moonspell, puolalainen death metal -ryhmä Decapitated ja kreikkalainen veteraani Rotting Christ.

Kotimaisina niminä mukaan on kiinnitetty metalliyhtye Kaunis Kuolematon, pitkän linjan grindcorebändi Rotten Sound, kolme Emma-ehdokkuutta napannut Stoned Statues ja pakanametalliyhtye Vorna.

”Näillä bändeillä on ilo aloittaa ensi kesän SaariHelvetin rakentaminen”, SaariHelvetin promoottori Rowan Rafferty kommentoi.

”Moonspell, Decapitated ja Rotting Christ ovat jokainen lajinsa legendoja ja yhä äärimmäisen iskukykyisiä bändejä. Kotimaisissa yhtyeissä SaariHelvetti tarjoaa jälleen tuoreutta ja kokemusta hyvässä tasapainossa. Esimerkiksi Rotten Soundin grindcore irvistää yhtä ilkeästi kuin 30 vuotta sitten ja Stones Statues heittää kuulijan vaihtoehtometallin melodiseen, raikkaaseen päätyyn.”

Festarivaalin ohjelmisto täydentyy alkuvuodesta 2023.

Halvemmat early bird -liput tulevat myyntiin maanantaina 12. joulukuuta kello 9:00. Liput myydään osoitteessa lippu.fi.

Saarihelvetti
4.-5.8.2023
Kahden päivän lippu alk. 99,50 e
Early bird -lippu alk. 94,50 e (myynnissä pe 16.12.2022 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää)
Kahden päivän VIP of Hell -lippu alk. 188,50 e (menolaivalla tervetuliaismalja, buffet-ruokailu Viikinsaaressa, VIP-alue koko tapahtuman ajan & VIP-passi)

Lisää luettavaa