”Säästäkää ja haaveilkaa ja mennää yhes kaikki eteenpäi” – Jambon uudella singlellä pohditaan rahankäyttöä

Enemmä-kappale on tehty yhteistyössä OP Ryhmän kanssa.

31.05.2024

Räppäriksi ja viihdyttäjäksi itseään kuvaileva Jambo on julkaissut uuden singlen.

Tänään ilmestyneellä Enemmä-biisillä artisti pohtii omaa rahankäyttöä ja kuluttamista. OP Ryhmän kanssa yhteistyössä tehdystä uutuuskappaleesta Jambo on kertonut tiedotteella seuraavaa:

“Oon ollu tunnollisesti OP:n asiakas nii kauan ku muistan ja säästäminen on must tärkee aihe, ku itekki edustan tätä alaa mis rahat tulee äkkii ja on kellot, autot jne”, artisti kuvailee ja jatkaa:

“Mun lähtökohdat on ollu aina säästeliäät ja pikku säästö oli ylipäätää mahdollistajana siihe et pystyin muuttaa Helsinkiin ja tehä artistin uraa täysil. Eli säästäkää ja haaveilkaa ja mennää yhes kaikki eteenpäi.”

Kappaleesta julkaistaan myös kolme toisistaan poikkeavaa versiota, joista kaksi kulkevat lisänimillä Kädest suuhun ja Vähemmä. Näillä halutaan havainnollistaa pitkäjänteiseen säästämiseen kannustavaa korkoa korolle -ilmiötä.

Singlestä on myös kuvattu musiikkivideo ja lisäksi yhteistyön tiimoilta tehtävä kampanja tulee näkymään muun muassa sosiaalisen median kanavissa esimerkiksi yleisöä osallistavien haasteiden keinoin. Uuden musiikin lisäksi Jambo nähdään kesän mittaan monilla suosituimmilla festivaaleilla, kuten Ruisrockissa, Blockfesteillä ja Flow Festivaaleilla.

Kuuntele Enemmä-biisi alta, videon kera tai ilman.

Lisää luettavaa