Sami Yaffa, Michael Monroe ja Vesa-Matti Loiri samassa kuvassa – tiedossa hyviä uutisia Yaffan Sound Tracker-sarjan ystäville!

Siinä on muutama kiertuekilometri takana näilä herrasmiehillä, huh huh.

Ville Juurikkala

Sami Yaffa julkaisi Instagramissa kuvan, jossa poseeraa Michael Monroen ja Vesa-Matti Loirin kanssa.

Yaffan mukaan Vesa-Matti Loiri on Sound Tracker-sarjan ystävä, mutta tämä tuskin tulee yllätyksenä kenellekään – kukapa nimittäin loistavan musiikkidokumenttisarjan fani ei olisi? Kolme tuotantokautta saaneessa sarjassa Yaffa kiersi ympäri maailmaa erilaisten musiikkikulttuurien perässä aina Brasilian faveloista Argentiinan kautta Europpaan, Aasiaan ja Afrikkaan.

Sen sijaan yllätyksenä tulee se, että Yaffa on suunnitellut Sound Trackerille jatkoa. Suunnitelmissa Yaffalla ja ohjelman muilla tekijöillä on kiertää Suomessa ja tutusta kotimaiseen musiikkikulttuuriin. Yaffan mukaan pallo on nyt Ylellä sen suhteen, realisoituuko ohjelma tv-kanaville.

Tsekkaile Yaffan Instagram-kirjoitus ja kuva alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Ihmeellisiä Ihmeitä tapahtuu. Tänä iltana tapahtui sellainen. Kovan luokan ihminen, taiteilija, vtn legenda buddha Vesku Loiri kerto mulle sen syvän rakkauden ja ymmärryksen mun Tv ohjelmaa Sound Trackerriä kohtaan. Oon kuullut, ja rakastanut, ja ymmärtänyt ihmisten rakkautta sitä meidän pikku ohjelmaa kohtaan mitä saatiin tehdä kolme sesonkia, mutta tämä meni jotenkin sinne ituun, syvälle sinne mitä Otso Tiainen, ja mä, haettiin ku alotettiin toi koko homma. Tilanne on nyt se, että. Haluaisin tehdä Suomelle sen, mitä teimme niille kuudelletoista maalle Sound Träkkerin kolmen sesongin kuluessa. Näyttää mestan, kunnolla. Mulle tää on tietenkin sairaan henkilkohtasta, ja, kiinnostavaa, koska lähdin täältä 17 vuotiaana ja palasin pari vuotta sitten entistä komeampana:) Nyt odotellaan YLE ä, sitä kaunista, mahtavaa, ja tarpeellista.Mitä ilman olisimme paskan tiätämättömiä. Kysymys Kuuluu; KUKA HALUAA SAMI YAFFA: SOUND TRACKER SESONKI HÄRMÄ TAPAHTUVAN!? Suomi PLIIS vastaa, en jaksa käntää miksään muuks kieleks, ja kiitos kaikesta #love #vesamattiloiri #michaelmonroe #truthistheswordofusall .

Henkilön Sami Yaffa (@samiyaffaofficial) jakama julkaisu