Sanni julkaisi uuden kappaleen – sai alkunsa ystävän viikonlopun rymyämisen jälkeisistä ahdistuksista

Sannilta uusi single.

11.08.2023

Sanni on julkaissut uuden singlen Mielenmaisemat. Sannilta on tulossa uusi, viides albumi, josta on tätä ennen julkaistu single Haukilahden rantaan.

Sanni kertoo uutuuskappaleesta seuraavaa:

”Tein Mielenmaisemat keväällä ollessani Tallinnassa kirjotusreissulla. Olin juuri tullut kämpille aamulenkiltä kun mulle tärkee tyyppi soitti viikonlopun rymyämisen jälkeisissä ahdistuksissaan. Kirkkaalla mielellä oli selvää että kuulemani morkkiksen aiheet olivat ohimeneviä ja ”ei yhtään niin pahoja”. Itse vahvasti tuntevana ihmisenä minulle on tuttua että joskus mennään aallon harjalla ja toisinaan painutaan rytinällä pohjaan, mutta kumpikaan tila ei ole onneksi sellaisenaan pysyvä. Puhelun jälkeen istuin alas ja aloin kirjottaa tällä ajatuksella hänelle biisiä”, Sanni kertoo ja jatkaa:

”Kirjoittaessani lainin ”anna mun viedä sut ajelemaan, kattomaan tietä kaareilevaa, niin kauan että mielenmaisematkin vaihtuu” tajusin, että ollessani teini-ikäinen äitini vei minut aina ajelemaan, jos minulla oli ahdistunut olo. Aina ajeluiden jälkeen mieli parani kummasti. Huvitti huomata, että nykyään tahdon tehdä itse samankaltaisia asioita ihmisille, joista välitän”, Sanni kertoo.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa