Sannilta uutta musiikkia – kuuntele pätkä tulevasta kappaleesta täältä

Sannilta saadaan uutta musiikkia.

22.03.2023

Sanni julkaisee tällä viikolla uutta musiikkia. 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä artisti julkaisee viidennen albuminsa ensimmäisen singlen Haukilahden rantaan tulevana perjantaina 24. päivä maaliskuuta.

Kappaleen teksti on artistille varsin henkilökohtainen tarina läheisen menettämisestä.

”Haukilahden rantaan on henkilökohtainen biisi läheisen menettämisestä. Olin viime keväänä yksin Berliinissä biisinkirjoitusreissulla ja yhtenä aamuna istuin Airbnb-kämpän olkkarissa miettien, että suruhan kertoo lopulta siitä, miten tärkeä toinen on ollut. Siinä oli siinä hetkessä jotain kaunista ja lohduttavaa. Aloin intuitiivisesti soitella kiipparilla versen sointuja ja laulaa melodiaa, jonka päälle sanat alkoi syntyä luontevasti. Kirjotin biisiä sen päivän aamusta iltaan. Jätin sen päivän vokaalit biisiin, koska niissä oli aito tunne, jota ei pystynyt studiossa enää toisintaa”, Sanni kertoo.

Uudella albumillaan Sanni vastaan myös ensimmäistä kertaa kokonaan itse sen tuotantopuolesta.

”Haukilahden rantaan on ensimmäinen itse tuottamani biisi, jonka julkaisen. Vastaanotto jännittää ihan uudella tavalla, kun on soittanut kaikki instrumentit ja tehnyt biisin lisäksi myös soivan maailman sävellyksen ympärille”, Sanni kertoo.

Pientä esimakua kappaleesta saatiin Sannin Instagramissa. Kuuntele pätkä alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SANNI (@sannivirallinen) jakama julkaisu

Lisää luettavaa