Sannin uusi single ampaisi Spotifyn kuunnelluimpien joukkoon – mukana Gettomasa

Sanni ja Gettomasa yhdistivät voimansa.

14.04.2024

Pitkän uran kotimaisella poprintamalla tehnyt Sanni yhdistää ensimmäistä kertaa voimansa Gettomasan kanssa.

Perjantaina ilmestynyt Paperihaavoja viimeisin maistiainen laulaja-lauluntekijän tulevalta, viidenneltä studioalbumilta. Kappale on ehtinyt nousta myös Spotify Suomen top 50 -listalle, keräten jo viikonlopun aikana yli 93 000 kuuntelukertaa. Singlen tuotannosta vastaa Sanni itse. Aiemmin levyltä on kuultu singleinä kappaleet Haukilahden rantaan, Mielenmaisemat ja Eliniänodote, joista kukin on myös Sannin itsensä tuottama.

Uusi kappale on kertomus siitä, miten pienetkin asiat voivat paisua suuriin mittoihin, mikäli keskusteluyhteyttä ei löydy:

”Paperihaavoja kertoo siitä, miten pienistä asioista kasvaa isoja, kun niistä ei kommunikoi ajoissa tai ollenkaan. Kun kaksi toisilleen tärkeetä ihmistä työntyy aina vaan kauemmas toisistaan, vaikka ainoa mitä molemmat oikeasti kaipaa on päästä takasin toisen lähelle. Syyttäminen ja syyllistyminen tappaa yhteyden, jonka paperihaavat parantuakseen tarvitsee”, Sanni kuvailee uutta kappalettaan.

Yhteistyöstä Gettomasan kanssa Sanni on puolestaan kertonut seuraavaa:

”Ollaan tavattu Gettomasan kanssa jo aikoja sitten, mutta viime aikoina ollaan aina törmätessä väläytelty ajatusta yhteistyöstä. Alkuvuodesta Gettomasa oli Elastisen apuvalmentajana The Voice of Finlandin kaksintaisteluvaiheessa. Yhteistyö tuli taas kuvauspäivien aikana puheeksi ja sovittiin sessio mun studiolle. Sain idean Paperihaavoja-biisiin yhtenä iltana Voicen kuvausten jälkeen, ja kirjoitin kertosäkeen myöhään illalla hotellihuoneessa. Vietettiin myöhemmin viikonloppu studiossa ja tehtiin biisi valmiiksi.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa