Sekopäiseltä vaikuttavasta rumpupätkästään tunnettu Ryosuke Kiyasu Suomessa tällä viikolla – muistetaan tästä meemivideosta

Ryosuke Kiyasu saapuu Suomeen.

Rumputaitelija Ryosuke Kiyasu esiintyy tällä viikolla Suomessa. Video Kiyasun raivokkaasta esiintymisestä Berliinissä nousee tasaisin väliajoin netin ihmemaassa esiin sen verran usein, että voidaan puhua jo meemistä.

”Äänen Lumo tuo huhtikuussa Suomeen japanilaisen perkussionisti Ryosuke Kiyasun. Hysteerisen intensiivisistä, fyysisistä ja humoristisistakin keikoistaan tunnettu Kiyasu on grindcoreduo Sete Star Septin perustajajäsen”, tapahtuman kotisivu kertoo ja jatkaa:

”Lisäksi hän on Keiji Hainon legendaarisen Fushitsusha-yhtyeen viimeisin rumpali. Soolokeikoillaan Kiyasu soittaa yhtä virvelirumpua vapaapainia muistuttavin ottein. Hetkittäin kaoottiseltakin vaikuttavan toiminnan tuloksena on kuitenkin aina dynaaminen tunteen, materian ja äänen kudelma.”

Kiyasu esiintyy Tampereella Vastavirta-klubin yläkerrassa 14. huhtikuuta. Mukana ovat kasettidekonstruktiotaiteilija Amon Düde (Arttu Partinen) sekä Hot Heros Duo. Päivää aiemmin Kiyasun voi nähdä Helsingissä Bioart Societyssa.

Helsingin keikan Facebook-sivulle pääset tästä.

Tampereen keikan Facebook-tapahtumasivun löydät täältä.

YouTube video

Lisää luettavaa