Seuraava kansainvälinen jättihitti on tässä – Spotifyn striimatuin räppäri vaihtoi kielen englannista espanjaksi

Kyllähän se ilmastonmuutoksesta kertoo, kun vasta lokakuun pimeinä iltoina julkaistaan biisi, joka olisi takuulla ollut kesähitti.

Bad Bunny ja Drake
Youtube

Bad Bunnyn ja Draken yhteistuotannosta on huhuiltu jo kuukauden päivät, mutta vasta nyt kappale julkaistiin. Biisi on nimeltään Mia ja sillä on ladattu kaikki ässät pöytään. Se, että Drake on vaihtanut kielen englannista espanjaksi ei ole hänelle uutta (ks. tämä), mutta tänä päivänä Drake on yksinkertaisesti niin iso nimi, että teho on eittämättä huomattavasti suurempi.

Yhteisbiisi on melkoinen kuninkuusmittelö, koska puertoricolainen Bad Bunny on yksi latinomusiikin valovoimaisimmista nimistä. Bad Bunny ei ole julkaissut vielä levyäkään, mutta on noussut lyhyessä ajassa raskaimpaan sarjaan. Kanadalainen Drake on taas ollut pidemmän tovin Spotifyn striimatuimpia artisteja ja heittämällä striimatuin räppäri.

Biisi on löytänyt paikkansa erinäisten striimitilastojen kärkisijoilta ja videotakin on katsottu muutamassa päivässä 27 miljoonaa kertaa. Videolla Drake laulaa ylin nappi auki , grillibileisiin on kutsuttu kaikki mummosta vaariin ja etenkin siltä väliltä. Videollakin on siis niin sanotusti painettu kaikki kortit pöytään, mitä ikinä voi.

Katso video alta.