Silminnäkijät: metallisuuruus Down pyysi Provinssirockissa lavalle todella yllättävän vieraan

16.06.2013

Pertti Kurikan nimipäivät (tai osa yhtyeestä) kuulemma esiintyi Seinäjoella Phil Anselmon ryhmän seurassa. Todella hyvä!

Kuva: Down

Nyt kuuluu Facebookin välityksellä Provinssirockista kummia. Ilmeisesti pari tuntia sitten keikkansa päättänyt Down sai lavalle seurakseen itsensä Pertti Kurikan nimipäivät -kokoonpanon tai ainakin joitain yhtyeen jäseniä. On muuten aika mahdottoman hieno juttu, jos näin on käynyt, täydet propsit Anselmon ryhmälle ja suomipunkkareille!

Kovat yritykset saada paikan päältä kunnollista silminnäkijäraporttia ovat kilpistyneet enemmän tai vähemmän päihtyneeseen hälinään, mutta sosiaaliseen mediaan on tullut aiheesta sen verran monta kuvaa ja statuspäivitystä, että uskottava se on.

Ei siinä, onhan Anselmo tehnyt urallaan kaikenlaista muutakin jännää. Lisää tästä(kin) aiheesta saadaan varmasti kuulla Rumban Provinssirock-reportaasissa. Palataan aiheeseen!

EDIT: Nyt saatiin paikan päältä raporttia. Herrasmies nimeltä Mikko Kelanen kertoo: ”Vikassa biisissä Pertti Kurikan nimipäivät ilmestyi lavalle, ja niille annettiin Downin backup-soittimia kouraan ja sekaan vaan. Anselmo opetti siinä lavalla lennosta Kurikalle, miten biisi menee näyttämällä sormiasemat. Yleisö oli ihan pähkinää pitissä sekä bissekarsinassa.”

HYVÄ!

Lisää luettavaa