Sini Sabotage ja Mari Johanna julkaisivat uutta – tsekkaa videot ja osallistu gallupiin!

22.11.2015

Sini Sabotage julkaisi videon Muuta ku mä -kappaleestaan, joka on napattu keväällä ilmestyneeltä Lue mun huulilta -ep:ltä. Sabotagen sidekickinä toimii Idolsista löytynyt Alma. Videolla kaksikko lainaa omine lupineen sporaa yöllistä huviajelua varten. Pysäkeiltä poimitaan juhlatuulella olevia kavereita ja pian ikkunat ovat huurussa.

Sabotagen videolla vilahtaa myös toinen naisräppäri, joka julkaisi uuden videon samalla päivämäärällä. Mari Johanna on aloittelemassa soolouraansa 18. joulukuuta ilmestyvällä Power-ep:llään. Siltä lohkaistaan ennakkomaistiainen Pussy-videon muodossa. Mari Johannan lisäksi äänessä on Papa Antabus. Video ei ole niin kiiltokuvamainen kuin yllä mainittu, vaan asteen verran lähiömpää. Knoppitietona mainittakoon, että videolta bongattavissa oleva Kube on Mari Johannan kanssa item.

Katso alta kummatkin videot ja osallistu mielipidetiedusteluumme. Kysäistäänpä vaikka abstraktisti, kumpi on aidompi. Arvon lukija saa itse päättää minkälaisilla aitouskriteereillä nyt pelataan, ja koskevatko ne videota, biisiä vai esittäjää.

Lisää luettavaa