Sisilialaista noise rockia Suomeen – keikoilla mukana kotimainen legenda

Uzeda ja Fun kiertävät Suomea.

04.01.2024

Sisilialainen noise rock –yhtye Uzeda saapuu Suomeen. Yhtye heittää Suomessa kolme keikkaa helmikuun ja maaliskuun taitteessa. Paikat ovat Telakka Tampere (29.2.), 1.3. Nirvana, Turku sekä 2.3. Loose, Helsinki.

Agostino Tilottan, Giovanna Caciollan, Raffaelle Gulisanon ja Davide Oliverin vuonna 1987 perustama kokoonpano on julkaissut uransa aikana seitsemän levyä mm. Touch & Go- ja Temporary Residence -levymerkeillä.

Jotain kertoo bändistä se, että Steve Albini on heidän uskollinen hoviäänittäjä, joka on nauhoittanut suurimman osan Uzedan levyistä Italiassa. Tietäjät tietää! Uzedasta ollaan julkaisemassa tulevana keväänä dokumentti Uzeda – Do It Yourself, joka kertoo bändin 35-vuotisesta urasta, toimimisesta omilla ehdoilla sekä Tee Se Itse –kulttuurin merkityksestä ja tärkeydestä.

Keikat lämmittelee helsinkiläinen, vuonna 2001 toimintansa aloittanut ja nykyään harvakseltaan keikkoja soittava kenties maailman paras Fun. Ennakkoliput tulevat myyntiin 9.1.2024. Keikkapaikat löydät vielä biisilinkkien alla.

KEIKAT JA ENNAKKOLIPUT:

29.2. Telakka, Tampere (www.tiketti.fi)

1.3. Nirvana, Turku (ei ennakkomyyntiä)

2.3. Loose, Helsinki (www.tiketti.fi)

 

Lisää luettavaa