Slipknotin ja Stone Sourin Corey Taylor ”nokkapokassa” wrestling-tähden kanssa – ”iskuja” vaihdeltiin festareilla

Corey Taylor pääsi mukaan wrestling-otteluun.

27.10.2015

Amerikkalainen vapaapaini on rapakon takana hämmentävän suosittu laji. Showpainia on nimitetty nuorten miesten saippuaoopperaksi, ja eri painijoiden vihanpito ja tappelut vetävät tuhansia katsojia eri osavaltioissa.

Slipknotin ja Stone Sourin laulaja Corey Taylor on kova wrestling-fani, ja mies pääsikin mukaan wrestling-esitykseen Aftershock-festivaaleilla Sacramentossa Kaliforniassa. Raskaan rockin festareilla nähtiin NXT-vapaapainiyhdistyksen otteluita. Baron Corbin -niminen painija tunnetaan wrestling-maailmassa suurena metallifanina. Corey Taylor ja Baron Corbin huutelivat toisilleen ivoja ennen festareita Twitterin välityksellä osana show’ta.

Festivaaleilla Taylor oli seuraamassa Baron Corbinin ottelua. Matsin aikana Corvbin kävi antamassa Taylorille fanipaitansa, jonka Taylor pudotti maahan teatraalisesti. Ottelun edetessä Taylor ja Corbin jatkoivat nokkapokkaansa. Välikohtaus päättyi lopulta siihen, että Taylor antoi Corbinille kunnon iskun poskiperiin. Corbinin vastustaja käytti tietenkin tilaisuuden hyväkseen ja hyökkäsi heti tämän kimppuun, kuten teatterin kirjoittamattomiin sääntöihin kuuluu.

Ah, amerikkalainen vapaapaini. Niin typerää, että se on jo hauskaa seurattavaa.
Tsekkaile välikohtaukset alta löytyvistä videoista.

Lisää luettavaa