Smashing Pumpkinsin Billy Corgan elää ilmeisesti scifi-romaanissa ja on nähnyt omin silmin muodonmuuttajan: ”Se oli yksi elämäni intensiivisimmistä kokemuksista koskaan”

Miehellä on tiettävästi ennenkin ollut erikoisia näkökulmia maailman tapahtumiin, mutta aiemmin enemmänkin poliittisessa kuin yliluonnollisessa mielessä.

Billy Corgan on mies, joka on nähnyt asioita, joita me muut ihmiset emme ikinä uskoisi.

Tai näin ainakin vaikuttaa muusikon viimeisimmän haastattelun perusteella Howard Sternin keskusteluohjelmassa. Corgan nimittäin kertoi Sternille nähneensä ihka oikean muodonmuuttajan elävässä elämässä.

”Olin jonkun seurassa ja näin muodonmuutoksen, jota en pysty selittämään”, aloittaa Corgan selityksensä.

Kun häneltä kysellään yksityiskohtia, Corgan vakuuttaa, että oli todella itse paikalla ja täysin selvin päin, ilman minkäänlaisia päihteitä.

”Kuvittele, että olet tekemässä jotain ja yhtäkkiä käännyt ja seurassasi onkin joku muu.”

Corgan ei suostu erittelemään tarkasti, mitä tarkoittaa tämä joku muu: puhutaanko tässä ihmisestä, joka on muuttunut toiseksi ihmiseksi, vai jostain aivan muusta.

Myöskään olento itse ei kuulemma halunnut paljastaa omaa perimmäistä luonnettaan, mutta myönsi kuitenkin Corganille avoimesti juuri tehneensä muodonmuutoksen.

”Kertomatta yksityiskohtia… tämä on todella sekopäinen tarina”, toteaa Corgan, koska ilmeisesti itsestäänselvyyksiäkin tähän keskusteluun mahtuu.

Mies päättää tarinansa kuvaillen tapausta yhdeksi elämänsä ”intensiivisimmistä kokemuksista koskaan”.

Tässä kohtaa on ehkä syytä mainita, että Corganin tiedetään tarjonneen ”vaihtoehtoisia” näkökulmia maailman tapahtumiin myös aiemmin, etenkin politiikkaan liittyen: mies on muun muassa julkisesti kannattanut salaliittoteorioita kemikaalivanoista rokotusten aiheuttamaan autismiin ja ehdottanut sikainfluenssan olleen ”Obaman salaliitto”.

Mitä mieltä Corganin mielipiteistä ikinä onkaan, muodonmuuttajakeskustelun voi halutessaan kuunnella alta.