Smashing Pumpkinsin klassinen kokoonpano jatkaa levyttämistä ja keikkailua – myös joululevy suunnitteilla

Billy Corganilla on suunnitelmat selvillä.

20.11.2018

Smashing Pumpkins julkaisi viime perjantaina albuminsa Shiny and Oh So Bright, Vol. 1/LP: No Past, No Future, No Sun. Billy Corgan on löytänyt rinnalleen jälleen vanhat kumppaninsa James Ihan ja Jimmy Chamberlinin ja antamansa haastattelun mukaan myös luovuutensa.

USA Todayn haastattelussa Corgan suunnittelee jo ensi vuotta. Tämän klassisen Pumpkins-kokoonpanon (pl. D’arcy Wretzky) juhlakiertue tulee jatkumaan, ensi kesäksi on jo buukattu festariesiintymisiä Euroopassa ja Corganin mukaan lisää on luvassa. Pitäkäämme siis peukkuja, että tulevien julkistusten joukossa olisi myös Suomen-keikka. Corgan kertoo myös alkavansa kirjoittaa uutta materiaalia tulevaa Vol. 2 -albumia varten.

Ja sitten haastattelun yllättävään osuuteen: Smashing Pumpkinsin joululevyyn.

”Minua kiinnostaisi tehdä joulualbumi joskus. Saatan pistää joulumieleni likoon, että saisin levyn konseptin kasaan, vaikka emme olisikaan vielä valmiita levyttämään sitä”, Corgan kertoo.

”Minun mielessäni se on hyvin akustinen. Minusta tuntuisi oudolta tehdä villisti rokkaava joululevy. Kun mietin joulumusiikkia, ajattelen kappaleita, joita kuunnellaan lasten kanssa joulukuusen ympärillä istuen.”

Asia kunnossa.

Lisää luettavaa