Soundgarden-laulajalta uusi single – länkkärissä päädytään vääriin naimisiin ja tutustutaan hirttosilmukkaan

12.09.2015

Grunge-jätti Soundgarden on kertonut vihjeitä siitä, että uusi albumi olisi jo muotoutumassa. Vuonna 1997 hajonnut, myöhemmin 2010 uudelleen organisoitu seattlelaisbändi sai hyvät arvostelut kolmen vuoden takaisesta comeback-albumistaan King Animal, joten uutta on syytä odottaa mielenkiinnolla.

Laulaja Chris Cornell ei ole pitänyt taukoja. Hän ehti julkaista viisi sooloalbumia Soundgardenin tauon aikana ja valmistautuu nyt ensi viikolla julkaistavaan sooloalbumiinsa Higher Truth. Levyltä julkaistiin juuri single Nearly Forgot My Broken Heart, jonka voit kuulla alta.

Singlestä päätellen Cornell jatkaa jälleen rocktuotannossa. Vuonna 2009 julkaistu Scream sai monet säikähtämään, sillä grungen kulttihahmo oli ryhtynyt yhteistyöhön Timbalandin kanssa, jolloin popelementit ja R’n’B-soundit korvasivat rokkiriffit. Nyt julkaistu uusi single kertoo, että Scream oli selvästi vain yhden albumin kokeilu.

51-vuotias Cornell julkaisi edellisen sooloalbuminsa Songbook vuonna 2011. Livelevy kokosi yhteen kappaleita laulajan uran varrelta. Uusi albumi Higher Truth julkaistaan 18. syyskuuta.

Lisää luettavaa